Oj, oj, oj

En vecka där allt har hänt på en och samma gång! Sjuka barn, taxiverksamhet och födelsedagsbarn. Inte en minut till spillo. Tre barn håller en verkligen sysselsatt! De två äldsta barnen är aktiva inom idrottens värld. Sonen spelar hockey vilket kräver massor av engagemang från oss föräldrar. Tur att vi är intresserade båda två. Har bestämt mig för att använda hans träningstid till en längre promenad. Gäller att utnyttja tiden!

Imorgon har jag bokat tid på gymmet. Ska åka iväg helt själv! Ser fram emot att få gå igenom ett bra program. Två dagars styrka i veckan samt ett corepass. Så får det bli och det ska jag hinna med. Om två veckor. Är sugen på att börja jogga lite. Kanske skulle börja med små intervaller på 1 min under någon av mina promenader?

Hoppas på lite luftigare schema nästa vecka….

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oj, oj, oj

  1. Cinderella skriver:

    Ja, nog vet man att man lever med tre stycken, speciellt om de är hyfsat jämåriga! Eller, det har nog ingen betydelse, man håller sig sysselsatt ändå.

    Härligt att planera in gympass, mitt planerande är inte mycket till planerande just nu, men bara denna veckan är avklarad så ska jag väl kunna börja lägga inomhusträningsschema.

    Lycka till du med din!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s