Fiskis och Svettis ropar

Känner hur någon försöker att knuffa mig i baken och få iväg mig till gymmet. Faktiskt lyssnar jag. Det får bli Friskis och Svettis. De har störst utbud här. Ska börja med att köra Mamma-träning och Core. Är ganska elller mycket sugen på spinning men ska börja lagom. Typisk för mig är att köra järnet för att snabbt tröttna. Denna gången ska min livsstil byggas upp i lagom takt. Konditionsträningen kan jag sköta med promenader ett tag till.

Tankarna far direkt iväg till KLÄDER. Måste iväg och fixa något som en tjockis som jag kan träna bekvämt i. Får dumma tankar i huvudet om att folk kommer att tänka hur tjock jag har blivit. Då är jag iallafall på rätt plats. Tror kanske att andra har fullt upp med sitt eget. Kan ändå inte hålla tillbaka de negativa tankarna. Jag hatar verkligen att vara fet!

Annonser
Det här inlägget postades i Träning, Viktresa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fiskis och Svettis ropar

  1. Cinderella skriver:

    Om du gillar Rönisch så har deras nätshop pluskollektion med funktionella plagg i större storlekar. Man ska känna sig bekväm och sen skit i alla som sitter och tycker (OM det nu skulle råka vara någon som gör det, de flesta är ju fullt upptagna med sig själva), du gör något! Du sitter inte bara i soffan, du aktiverar dig! Det är värt massor det, speciellt respekt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s