Jag är min egen motor

”Walk a new way everyday to see something different than yesterday” Janesh Vaidya. Dessa kloka ord läste jag på Blossom Magazines facebooksida igår. Det låg så bra i munnen just igår när jag haft en viktmässigt dålig helg. De gånger som jag har kommit en bra bit på väg i sundare livsstil har den ofta fått ett snabbt slut då jag misslyckats vid något tillfälle. Jag druknar i de tillfället istället för att se det som ett steg i progressionen. För det är ju just det som det är, en utvecklingsfas. Jag vill så gärna gå från noll till hundra. Antingen eller. Svart eller vit. Kärt barn har många namn.

Helgen har verkligen fått mig på nya tankar. Bra tankar. Denna processen händer inte av sig själv. Motorn är jag och jag måste driva detta framåt. Samtidigt som jag inte får bli rädd för diverse hinder eller uppförsbackar. Det är då jag måste lägga i en starkare växel och köra. Bakom krönet väntar ständiga utmaningar. Med bra medel kommer de att bli roliga matcher. För varje utmaning som jag vinner på vägen kommer få mig att må bättre. Dax att växla!

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är min egen motor

  1. Cinderella skriver:

    Bra sagt.

    Man måste tänka långsiktigt, man ska hålla sig frisk och starkt för ett helt liv, inte bara till Beach 2010 eller 2011. Och med barn i sitt liv, ja-inte alltid att det är en drivkraft när sockersuget sätter in, men man inser när man har tonåringar att man vill vara med-sen också.

    Du kommer att fixa detta, det är ett livsprojekt. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s