Fredagsmys?

Fredag, en härlig dag när man jobbar. När man som jag är mammaledig känns den inte riktigt lika speciell. Kanske ska anstränga mig för att få till lite fredagsmys även under min mammaledighet. Hur fredagsmysar man nyttigt? Eller kanske jag inte behöver vara supernyttig när jag fredagsmysar? Att mysa behöver ju inte var lika med att frossa. Kanske skulle baka något gott tillsammans med barnen? Skulle vara uppskattat både av dem och av mannen. Naturligtvis utav mig också. Ska fundera färdigt under eftermiddagen. Det gäller ju att prioritera.

I helgen ska vi ha en hel del firande. Jag har en plan. Jag ska äta innan så att jag inte är hungrig. Då vi just nu har en bebis som vill ha mycket närhet, blir det min lott att bära. Har jag honom på magen kan jag inte äta en massa. Känns som en bra plan.

Jag har hoppat vågen i dag även om det kliar  i tårna att titta efter. Det får vänta en vecka så jag inte fixerar mig för mycket på siffrorna även om det är svårt att låta bli.

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fredagsmys?

  1. anne skriver:

    Det är så lätt att deppa eller glädjas över 0.5-1kg upp eller ner och det är så onödigt eftersom det bara rör sig om toabesök eller ansamling av vätska tillfälligtvis.

    Nyttigt fredagsmys kan man vara avocado, litet nötter, en bit god hårdost tex. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s