Dags att vakna upp ur mardrömmen

Hårda tag väntar. Helt enl GI kommer jag inte att köra snarare GI-inspirerat till att börja med. Bort med godis och läsk. Jag kommer att ta bort potatis och pasta från lunch och middag helt denna veckan. Jag känner verkligen att jag är på gång. Denna kostymen jag bär ska bli ett minne blott. Jag hatar verkligen att vara tjock. Det är som att leva i en mardröm, en hämmande mardröm. En mardröm som jag vill vakna upp ur fort men drömmens järngrepp vill inte riktigt släppa taget om mig.

Har bestämt mig för att väga mig varannan vecka för att inte stirra mig blind på siffrorna. Jag tror att det var det som stressade mig när jag viktväkta. Ständiga pratet i siffror. I och för sig säger jag emot mig själv då jag kallar detta för min 30kgs resa. De kilona ska bort men jag vill inte hänga upp mig på att stå på vågen varje dag för att se om något hekto har försvunnit. Nu testar jag så här.

Jag ska anstränga mig för att göra detta till en så bra vecka som möjligt för de som finns runt omkring mig. För att utmana mig riktigt kom första mensen efter graviditeten i morse, såklart. Extra utmaning denna veckan. Härligt!

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dags att vakna upp ur mardrömmen

  1. Stefan skriver:

    Hej! Nyligen bestämde jag mig för att samla Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland områden såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din blogg passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

  2. Jag ska gå ner lika mycket och har också gjort en nystart nyligen. Vi får följas åt 🙂

    mvh//pernilla be

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s