”Mamma är smal!”

Börjar ladda inför nästa vecka då jag ska ta nästa steg. Maten! Jag har tänkt att äta enl GI-metoden om än inte fullt ut. Vågar inte gå in i steg ett då jag helammar. Jag körde enl GI när jag fått mitt andra barn och det fungerade super. Jag gick då ner 18kg på tre månader. Började därefter på viktväktarna  och allt haverarde istället för att komma i mål. Vet inte varför. Det var knappast Viktväktarnas fel. Vad jag vet är att min kropp tappar kilo då jag äter mindre av snabba kolhydrater. Därför blir det det som gäller från och med måndag. Jag har startat lite smått redan men absolut inte fullt ut.

Min motionsplanering har jag inte följt till punkt och prick denna veckan. Det är skärpning som gäller. Jag har inga ursäkter och tänker skippa förklaringarna. Planeringen var inte svårare än att jag skulle kunnat fixat den i vilket fall som helst. Kan man gå igen den i helgen? Klart jag vet att det inte går men jag kan ta i lite extra i ändå.

Stort tack till er som skrivit kommentarer. Det känns ännu mer sporrande att fortsätta när jag vet att vi är fler som strävar mot samma mål och att det inte bara är jag som hamnat där jag är. Denna resan är intressant om än den kommer att ta tid. Det ska bli härligt att stå som vinnare och kunna ändra rubriken till ”Mamma är smal!”. Den rubriken smakar underbart och jag ser den framför mig om än lite suddigt just nu. Ju nämre måler jag kommer ju klarare blir texten.

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”Mamma är smal!”

  1. Åh, GI ärligt talat, jag tycker att det är grymt verkligen! Jag dietade ganska hårt i lite över en månad strax innan sommaren, visst det var inte precis enligt GI och det behöver det heller inte vara tycker jag personligen! Det var ändå en del snabba kolhydrater under dieten men vanlig pasta var ju bannlyst tex. Gick ner som jag skulle och när jag nått mitt mål gick jag sakta över till att äta liiite mer kolhydrater och då till exempel pasta; fyyyy så ont i magen jag fick! Usch, inte alls trevligt! Så min slutsats blev; jag älskar pasta så det kan vara värt magknip, men bara i bland! =o) Lycka till, finns massor med GI-mat och mumsiga recept!

  2. Caroline skriver:

    Hej. Jag visste inte att jag skriver blogg eller det gör jag ju inte, men det du skriver hade jag kunnat skriva. Passar precis, förutom att jag bara har två barn. Lycka till med din viktminskning hoppas jag får fortsätta att titta in här ibland. Själv ska jag ner minst 15kg och har aldrig testat GI förr men funderar på att göra det nu. Viktväktarna har jag varit med i ett antal gånger men aldrig lyckats fullt ut så jag hoppas det går bättre den här gången eller det ska det.
    / Caroline

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s