Se möjligheter

Just nu är jag inne i en intensiv period med den lille. Han är inte helt nöjd med livet just nu så det blir mycket bära och mycket tålamod. Jag fick låna en helt underbar sele av en god vän. Min räddare! Han sover som en stock i den vilket gör att jag har en extra tyngd att bära med mig. Detta bör göra susen för kilona.

I vanliga fall hade jag drunknat i att han var missnöjd och ätit en kaka extra. I mitt ”nya” liv ser jag inga hinder bara möjligheter… Haha, det är min målsättning! Sedan jag fick första barnet har jag lagt massor med energi på att se problem. Det ska bli slut på det. Det mesta går att lösa på något sätt, så även kost och träning. Min man jobbar mycket vilket gör att jag inte alltid kan sticka iväg på gymmet vid en viss tid. Kanske dax att inta gymavdelningen istället för att bara köra pass i grupp? När jag kommer så långt är det lösningen. Just nu ligger fokus på att komma igång hemma och röra på mig. Gymmet! Låter som att jag har varit eller är flitig där. Snarare tvärtom. Jag har sponsrat dem med medlemsavgiften i många år.

Igår följde jag min planering! Förrutom att jag bar runt på lilleman stor del av dagen klämde jag in en promenad, om än ganska sent på kvällen. Jag kände mig mycket nöjd! Mannen åt chips. Jag tog två rutor mörk choklad till kaffet. En bra dag med andra ord.

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Se möjligheter

  1. SuperSHEro skriver:

    Jag försöker också att se möjligheterna istället för problemen. bra tänk! Fast visst är det svårt med tiden! Att få den att räcka till.

  2. Tweety skriver:

    Känner precis som dig, att ibland är det svårt att hinna & träna med man, två barn & hus. Men jag försöker prioritera mig själv ibland 🙂 Ha en fortsatt bra kväll/Tweety

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s