Skrivandet håller mig igång

Kom ut igår på en 40 min promenad alltså inte helt enligt planering, men 100% bättre än innan. Jag hade med min dotter som cyklade och höll tempot uppe. Ombytta roller med andra ord. Det var inte länge sedan jag fick stanna och vänta. Nu väntar hon på mig. Får ta igen missad tid idag. Har redan varit ute en snabb 15 min promenad med en icke nöjd bebis i vagnen. Ska ladda iPhonen och sedan gå ut på egen hand.

Har under några dagar plockat bort en hel del kolhydrater ur kosten. Potatis och pasta är borta och ska vara under vardagarna iallafall. När godissuget slår in som värst tar jag två rutor mörk choklad. Både min mage och hela jag mår mycket bättre. Trots mitt enorma sockerberoende blir faktiskt humöret bättre också. Konstigt egentligen. Kanske det beror på att allt är under kontroll och att kontrollen får mig att må bra. Mitt smala jag hade det mesta under kontroll. Det var då jag i stort sett alltid var på gott humör.

Trots att allt inte är perfekt eller i närheten av hur jag vill ha det känns det bra just nu. Det känns som att skrivandet håller igång processen och att det går åt helt rätt håll. En skön känsla. En känsla som jag vill förstärka och behålla lääänge, eller varför inte alltid?

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s