Mål nerskrivna och änden hittad

Då har jag äntligen skrivit ner mina mål. Jag kommer att fylla på efter hand. Tanken på hela resan känns tung. Tänk hur lätt det är att sätta dit de där vidriga kilona. De kommer att ta tredubbel kraft att bryta mina vanor.

Jag försöker att visuallisera min målbild, men den är suddig. Jag tror att den kommer att bli klarare och klarare för varje steg jag tar i rätt riktning. Även om jag har satt upp kilomål är känslan av att tycka om mig själv och känna mig fräsch, det jag längtar efter allra mest. För att göra det krävs många minuskilo. Ska bli helt underbart att se dom rasa. Bland mina mål står 30 minuters promenad varje dag. En självklarhet förr som blivit en big happening nuförrtiden….

Det stora problemet är att jag gör allt till problem och krånglar till det istället för att bara börja i någon ände. Allt som jag ändrar på känns som bättre just nu. Bara att ha någonstans att tjata av sig känns skönt. Jag har så mycket energi som kör runt i huvudet. Känns som en total kaos som måste struktureras upp. Just nu känns det som om jag har hittat ena änden. Nu gäller det att få ihop hela nystat.

Annonser
Det här inlägget postades i Viktresa och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s